16 februari, Samen voor alle kinderen ( Voorheen Leergeld / Kindpakket)

Samen voor alle kinderen - Sam&

Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. Door de coronacrisis wordt de groep voor wie dit niet vanzelfsprekend is steeds groter. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie, klik dan op de volgende link. http://samenvoorallekinderen.nl/


26 januari, Corona Challenge ‘Hou vol’

Speciaal voor kinderen uit groep 4 t/m 8, is een lied over Corona geschreven. Het heet ‘Hou vol, hou moed’. Het is lied is gemaakt door Michiel Merkies van Kunstencentrum Atrium en Gerrit Bloem van SBO de Súdwester. Ze hebben dit lied gemaakt, omdat ze alle kinderen die thuis hun schoolwerk moeten doen een beetje willen opvrolijken.

En omdat Seewyn nauw samenwerkt met kunstencentrum Atrium en Akte2 maken we dit ook mogelijk voor alle kinderen van de Waadhoeke scholen.

 

Wij willen jullie  vragen iets moois te maken op dit lied. Dat kan bijvoorbeeld een dans zijn, een kunstwerk, schilderij, stopmotion, gedicht, spelen op een instrument of het lied zingen in de karaokeversie! We vragen de leerlingen een filmpje te maken hiervan en dit op te sturen. Het lied, filmpjes en info vind je op .  http://www.akte2.nl/houvol

 

Filmpjes kunnen worden ingestuurd t/m 19 februari. Leerlingen die meedoen maken kans op het winnen van een gitaar, keyboard of djembé!

De winnaar wordt gekozen door niemand minder dan Syb van der Ploeg en Sytse Broersma zanger en bassist van de Kast!

Met vriendelijke groet,

Berni Dijkerman,

 


Directeur Seewyn


25 januari, Waadje´s Waadzinnige Wereldreis

Doen jullie mee met Waadjes's Waadzinnige Wereldreis?

- online game voor alle leeftijden
- veilige (online) spelomgeving
- gratis en gemaakt door het beweegteam
- een telefoon of tablet met Wifi
- de game speel je thuis
- elke week nieuwe beweegoefeningen

 

Sport het vliegticket van Waaje bij elkaar en haal Waadje terug naar Nederland!

Hoe werkt het?  Bekijk de foto en scan de QR code.

Succes allemaal!  

#WaadjesThuisgym #gamen #enooknogbewegen


15 december, brief aan ouders vanuit bestuur.

zie bijlage


19 november, Kerstviering : woensdagavond, laatste schoolweek

Beste ouders, 

Over de uitvoering wordt nog overlegd, maar de datum ligt vast. Op deze avond stelt de nieuwe directeur , Margriet Visser zich voor en neemt meester Mindert afscheid.


Communicatie via het ouderportaal.

School communiceert met ouders via een digitaal ouderportaal genaamd MijnSchool. Ouders krijgen berichten van school via een app of via mail. In het portaal geeft informatie over de dagelijkse gang van zaken en informatie die belangrijk is zoals vrije dagen, ziekte/vervangingen, studiedagen, hulpvragen, projecten,vervangingen en foto's van wat de kinderen zoal doen, maar dit alles in een afgeschermde omgeving. Ouders kunnen dit lezen en het is niet zichtbaar of algemeen toegankelijk. Privacy is belangrijk.

Ouders kunnen ook gemakkelijk reageren op berichten via de mail.